Skip to main content

Boola Bardip – Wild Life Gallery

View all portfolios
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum Boola Bardip – Wild Life Gallery
Boola Bardip – Wild Life Gallery
Western Australian Museum
Location
Perth, WA
Designer
Freeman Ryan Design

Designcase supplied the new Western Australian Museum Boola Bardip, Wild Life Gallery, with a significant number of ClickNetherfield proprietary showcases.  Without question, this is the most complex and demanding gallery space we have ever delivered in terms of showcasing and joinery, the end result being a stunning example of exhibition design, fabrication and delivery coordination; this gallery truly is a sophisticated, exquisitely detailed and engaging space.  Every showcase type from the full Designcase/ClickNetherfield range was utilised in this gallery in order to meet the very varied and challenging design demands.  A significant number of customised and complex shape Spectrum showcases were used to offer maximum design freedom, twinned with the highest performance showcase possible in relation to performance and collection access.  The Wild Life gallery is 1 of 4 gallery spaces delivered by Designcase for this new museum project.

 

Photography by Michelle Sammut 

Share